01.08.2006 | 22:26

Koukussa

Ajattelin kertoa, että nyt olen valmistautunut neulontaan helmien kanssa. Löysin eBaylta pienten koukkujen myyjän, siis aivan pienenpienien, minimaalisten, tuskin ompelulankaa ohuempien koukkujen myyjän ja tilasin samantien muutaman koukun, jotta voisin pujotella niiden avulla helmiä lankaan. Näen jo silmieni edessä iiiihanan huivin... Mutta kukahan sen neuloisi? Saanko koskaan ajatuksistani mitään konkreettista aikaan?

Mutta kävikin toisin. Kun otin kuvia koukuistani, niiden ylle lankesi varjo. Melko iso ja karvainen varjo.

Siinä se oli. Kissa. Eihän täällä voi enää tehdä mitään ilman kissaseuraa.

Voisinkin esittää arvoisalle salaiselle neuleystävälleni toiveen paimenkoirasta - unohdetaan ne luksuslangat ja muut ihanuudet, jookosta joo? Täällä tarvitaan kollilauman kaitsijaa.

« Hooked | Blog | Some of us are addicted »

Kommentit - Comments

Nanna, olihan se ihan aito porilainen mäyräkarhukoira eikä keravalainen? :-) Nimim. "Miehellä on liikaa porilaisia työkavereita"

Me vietiin pari viikkoa sitten kaverin mökille "karhukoira" mukaan. Ne olivat oikein panostaneet koiravieraan tuloon ja etsineet pitkän narunkin, jolla koira saadaan lipputankoon kiinni. Yllätys oli suuri, kun saapuva eläin olikin porilainen karhun ja mäyräkoiran risteytys;-D No, sai senkin sidottua lipputankoon narulla.

Saksanpaimenkoira olisi kiva ylläri. Tai ehkä skotlanninpaimenkoira. :)

selvä :) pidetään korvan takana tämä toiveesi paimenkoirasta :D