02.08.2006 | 20:39

Jotkut meistä ovat riippuvaisia

Ei, en minä ole riippuvainen enkä koukussa. Luulitteko ihan oikeasti niin? Voin lopettaa koska tahansa. Ei, kyse on Mini-kissasta. Se on riippuvainen käsitöistä ja varsinkin muovipusseista, joissa käsityötarvikkeet usein saapuvat tähän huusholliin. Katsokaa vaikka:

Mitäpä siis hyvä kissan omistaja... kissan omistama henkilö tekee? Tilaa tietenkin silkkilankaa Prestigeyarns-kaupasta, jotta kissa saa taas yhden muovipussin makuualustakseen. Toim. huom: koska muovipussi ei ole lelu, Mini saa maata sen päällä vain tarkan valvonnan alla.

« Some of us are addicted | Blog | Kiitos, SNY! »

Kommentit - Comments

Niinpä, tuo summaa aika hyvin Minin ajatukset, luulisin. Muovipussin päällä oli kyllä mukava lojua, siirsin sitä pari kertaa ja aina kissa siirtyi uudelleen sen päälle. :)

onko se ihan varma että on riippuvainen siitä pussista, jos kuitenkin tahtoo langat, tai on kaukaa viisas: kun makaa (tyhjän) pussin päällä niin langat on saatavilla paremmin tutustumista varten. jospa onkin linssilu.. eikun kissa ja pääsee paremmin kuviin kun on kiinnostunut langoista tai jospas onkin ollut edellisessä elämässä lankahamsteri. kukapa näitä kissoja ymmärtää