24.07.2006 | 20:19

Kokeellista neulontaa

Arvatkaapa, mitä tapahtuu, kun ottaa esiin metallilankaa ja alkaa testata erilaisia juttuja? Kyllä, kissa haluaa jäystää metallilankaa. Mitä tapahtuu, kun kissasta huolimatta jotain valmistuu ja valmiista tuotoksesta tekisi mieli ottaa kuva? Kyllä, kuvassa esiintyy myös kissa. Tai no, neulontaa ja neulontaa, Frank esittelee Strömsön inspiroimana tehtyä virkattua juttua.

Hankin 0,3 mm metallilankaa ja helmiä ja aloin säätää. Alkää kysykö helmien tarkempia tietoja, ne ovat... niin... ömm.. helmiä, toiset isompia ja toiset pienempiä ja sitten ne ovat erivärisiä ja... Neuloin 4 mm puikoilla ensin i-cordia (kolmannessa kuvassa mytty oikealla) ja sitten testasin langankiertoja ja kavennuksia (vasemmalla).

Lopuksi vielä kissoja, kissoja ja kissoja. Taiteilijakolliryhmämme esittää tässä tilataideperformanssiversion Salvador Dalin maalauksesta Muiston pysyvyys.


« Experimental knitting | Blog | I have a cunning plan »

Kommentit - Comments

Ihan mieletön tuo kissakollaasi! Yhdenäköisyys Dalin työhön on valtava. :)

Kisumasu \o/

Ziina: kyllä, varsinkin helteisinä päivinä. :)

Kira: jos yhtään lohduttaa, niin eivät ne aina niin ihania ole... Pitäisikin asentaa tänne webcam, niin kaikki näkisivät kissahuusholli-tosi-TV:n möykkäämisineen ja riehumisineen ja sotkemisineen ja... ;)

Maria: Kukalle ja Sylville terveisiä! Kollit ottivat Takun yllättävän hyvin vastaan. Maxi ei ollut moksiskaan ja ihmetteli, miksi muut tekevät uudesta kollista niin suuren numeron. Mini sähisi hieman ja kiersi Takun aluksi kaukaa, Frank taas kyräili ja oli kärttyinen ja marmatti. Mutta kuten näkyy, nyt he kaikki mahtuvat jo samalle sängylle. :)

Mitenkäs vakiasukkaat ovat ottaneet neljännen roikaleen vastaan? Kukka ja Sylvi lähettävät terveisiä, toteavat, että kollitkin näköjään ymmärtävät kesän syvimmän olemuksen...

Tällaiset kissakollaashit pitäisi kieltää lailla, sillä me kissattomat ja kissa-allergiset ihmiset saamme niistä masennuskohtauksia. Eniten ahdistusta tuottaa luonnollisesti se, että kuvan otuksia ei pääse rapsuttamaan...

Mielettömän ihania lötköpötköjä nuo kaikki neljä! :)

kyllä, nuo kissat muistuttavat aivan selvästi niitä plöröjä kelloja:)