07.06.2006 | 17:02

Marjut vastaa

Voisin poimia kommenteista tämän kysymyksen tänne:

K: Vauva06 tiedusteli: "Löytyykö pienten lasten äideille omaa neulontablogia tai ryhmiä, joissa voisi vauvojen kera harrastaa kutomista ja tapailla samaan aikaan äitejä??"

V: Täytyy myöntää, että en tiedä. Neuleblogit taitavat noin yleensä olla lapsimyönteisiä ja ainakin täällä pk-seudulla neuletapaamisissa on ollut mukana lapsiakin. Muistaakseni myös neulonta-listalla taidettiin joskus järjestää yksi neuletapaaminen päivällä lasten kanssa, mutta ilmeisesti sille ei ole tullut jatkoa. Kommentoikaapa te, jotka olette viisaampia!

« Replies to comments | Blog | It's another scarf! Alert the media! »

Kommentit - Comments

Teille vauvan äideille tuo kerho olisi hyvä idea, kun pienet taaperoiset näkisivät alusta asti miten paljon on hyötyä, kun voi käsillä tehdä jotain esim.vaatteita. Eihän ne ymmärrä, muuta kuin omalla tavallaan. Niin kuin me kaikki.

Hei, tämä kysymykseni ei liity vauva/neulontablogiasiaan, vaan toiveeni on, että Marjut esittelisit jälleen neulekirjahankintojasi. Olen saanut niistä monta hyvää vinkkiä. Kiitos! Toivoisin myös, että muut neulebloggaajat esittelisivät omia neulekirjojaan. Joillakin saattaa olla mielenkiintoista materiaalia hyllymetreittäin.

Ja minä olen myös valmis mukaan, mutta Keski-Suomen alueella:-)

Ja minä olen myös valmis mukaan, mutta Keski-Suomen alueella:-)

Tjaah, eipä ole tietoa, mutta jos tällainen järjestetään pk-seudulla, niin tulen oitis mukaan!! Nimim. myöskin vauva06