16.04.2006 | 19:50

Pääsiäisen tuokiokuvia

Jussin chilejä (keltaisia, punaisia, habaneroja, espanjanpippuria) ja kissanminttua

Salomonin solmuja, matka- ja pääsiäisvirkkuu (lanka: Schoeller & Stahl Admiral R Druckin jämät)

Salomonin solmuja, se ensimmäinen yritys (lanka: Lana Grossa Tusshena)

Jussin ostamaa Jussi-lankaa Korialta sukulaiskierroksella (kyllä kannatti harjata anopin kissaa kaksi tuntia) ja suunnitelmia sen varalle

Pääsiäiskollit

« Easter moments | Blog | I have started a cardigan »

Kommentit - Comments

Meillä ei kattimus kiinnostunut itsekasvatetuista kissanmintuista pätkääkään. Syy kaiketi on siinä, että kissanmintun nimellä myytävää tuotetta on useaa laatua, ja sitä laatukamaa saisi harvemmin.
Ja ei, en tietenkään muista minkä nimistä ruohoa se parhaiten uppoava on :-)

KirsiJ: ohje löytyy mm. täältä ja kiitos linkistä kuuluu alunperin AnneV:lle: http://crochet.about.com/library/weekly/aa122698.htm

Jälki muuttuu sitä paremmaksi, mitä enemmän virkkuukoukun kanssa harjoittelee. :)

Hei, onko jossakin (lähinnä netissä) ohje tuohon salomonin solmuun? Tehdäänkö se sormin? Siis ilman koukkua ym. apuvälinettä? Miten ihmeessä olet saanut noin tasaista jälkeä?

Hän kiittää! Veikkaanpa, että päädyn kokeilemaan solmuja, kahdesta kolmiohuivista tullee poncho.

Hmm, huiviin meni aikaa muutama päivä + automatka Espoo-Nastola-Anjalankoski-Espoo ja siitä tuli noin kolmen istuttavan sohvan selkänojalla pingotettavan kokoinen... Mitat vaihtelevat hieman sen mukaan, miten huivia venyttää, mutta se on noin suhteellisen vapaasti lojuessaan 130-140 cm leveä ja 60-65 cm korkea. Solmut tein ihan silmämääräisesti. Pinkissä huivissa onkin toinen pää leveämpi, kun solmut ovat pidempiä, mutta sitten käsiala tasoittui.

Veikkaisin myös, että chileistä ja kissanmintusta keskustellaan vielä. Jos kissat himoitsevat ennemmin chiliä (terkkuja vain Nannan Oskulle), niin saattaa olla, että kissanmintut joutuvat panttivangeiksi. ;-)

Tuota noin... äitini haluaa jonkin sortin reiällisen ponchon, ja ajattelin salomonin solmuja siihen. Kuinkas kauan sinulla meni aikaa tuohon kolmiohuiviin, ja minkä kokoinen siitä tuli? Entä teitkö ihan silmämääräisesti samankokoisia solmuista, vai käytitkö jotain mittainta? Näytää aika hyvältä nimittäin.

Onkos tuo muuten (Jussin (chilejä ja kissanminttua)) vai ((Jussin chilejä) ja (kissanminttua)) ;D ;D

Terkkuja myös kisuleille, näyttää olevan luottamustehtävä heillä hoidettavaan!