19.02.2006 | 16:07

Tork tork torkuti tork

Olipa kerran täysin autio ja tyhjä torkkupeitoton sohva, jolla köllötteli kollikissa.

Yhtäkkiä sohvalle ilmestyi neulottuja paloja ja kissa hämmentyi. "Onko tämä juoni? Miksi en saa tonnikalaa? Olenko kehrännyt liikaa, kun lanka alkaa ottaa kummia muotoja?"

Kollikissa keksi kuitenkin pian, mistä oli kysymys. Neulotuista paloista muodostui torkkupeitto, joka houkutteli sohvalle diplomi-insinöörin. Siitä lähtien kissa ja DI költsivät tyytyväisinä yhdessä sohvalla ja torkkuivat onnellisina elämänsä loppuun saakka. Sen pituinen se.

Torkkupeitto on tehty Turusta ostetusta paksusta villalangasta ja siinä on kuusi valkoista ja kolme ruskeaa raitaa. Punainen lanka on ostettu Tallinnasta ja sekin on 100% villaa. Peitto on 110 x 230 cm kokoinen ilman hapsuja. Lankaa kului 1200 g, mikä ylpeänä Lankahamstereihin ilmoitettakoon!

« Blankety blank(et) | Blog | Catching up again »

Kommentit - Comments

Kiitos kiitos! Arvasinkin, että kissan masu tehoaa taas. :)

Hei, todella äkkiä olet taas neulonut ja paljon kuluttanut lankaakin. Hieno ja varmaan lämmin peitto (kuvista päätellen).

Kateellisena luen langankulutuksesi kasvua...Kun vaan meikälady sais ees 100 g laihdutettua, olis se jo paljon. Vaikka eihän sitä tiedä...ehkä joskus. Mutta kisu on ihana ja peitto myös.

Hyvännäköinen peitto. :D

Kiva peitto! Kyllä nyt kelpaa kissan köllötellä sohvalla. :)

Kiva peitto´. Ja masukarvoja, ihanaa!

\o/ masu

Tosi kivan näköinen peitto! :)

Meidän kissa makoilee jatkuvasti kans tuollein äijän mu... mahan päällä ja on kovin tyytyväinen, peittona toimii kylläkin tädin kutoma viltti.

Mutta kiva kyllä tuo sun peitto.

hieno on! Ja kadehdittavan määrän lankaa olet siihen kuluttanut!

Ihanan näköinen ja tyytyväisistä ilmeistä päätellen, kaikin puolin onnistunut.