26.12.2005 | 18:27

Jouluterveiset, jouluterveiset, jouluterveiset!

Huomenna taas töihin. Tylsää.

Mutta ei se mitään, koska jouluna oli hauskaa. Sain paljon, paljon lahjoja, mm. Neil Gaimanin (suosikkikirjailijani!) kirjan Anansi Boys ja neulojalle sopivasti kirjan Danish Lace Treasures - ja tietenkin suklaata. Unohdinkohan jotain tärkeää? Luultavasti. Jussi sai Darth Vader -kylpyvaahdon ja minä ostin hänelle Risto Isomäen Sarasvatin hiekkaa -kirjan, jonka Jussi jo luki ja jota minä ahmin parhaillaan.

Onnistuin myös neulomaan, mutta katsokaa, taikajakun kanssa kävi vähän köpelösti! Ei, Mini ei varastanut sitä. Jakusta ei tullut kissanpetiä. Ei, vaan onnistuin poimimaan silmukat toista hihaa varten ihan väärästä kohdasta, vaikka luulin tarkistaneeni oikean paikan pariin kertaan. No, sellaista sattuu, purkamaan siis.

Tässä vielä anopin Takku-kissa, koska se on niiiiin suloinen - tai oikeastaan kuva-arvoitus: etsi kissa!

Takku sai pallon joululahjaksi.

« Christmas greetings | Blog | It's a kind of magic »

Kommentit - Comments

Loistava idea! Pitää vain katsoa, ettei vahingossa siirrä väärää kättä, koska mä voisin onnistua siinäkin... Tai sitten vaihtoehto 2 voisi olla se, että mä en vain piittaa siitä, että sivusaumat on eri mittaisia ja vetoan siihen, että epäsymmetrisyys on trendikästä.

Toki sulla tuon hihan purkamisen sijaan olis toinenkin vaihtoehto, siirrä käsi eri paikkaan kropassasi. :D Ei ehkä niin mukava juttu, mutta ei tarttis tehdä hihaa uudestaan. (Ja näin loistavia ideoita syntyy tuollasen vajaan 6 tunnin unen jälkeen. :D)