21.09.2005 | 19:59

Melkein sukua julkkikselle

Minua haastateltiin Radio Suomen Suomi harrastaa -sarjaan, joten jos haluatte kuulla huonoja selityksiä ja sekavaa höpinää neulomisesta ja bloggaamisesta, virittäkää kanava kohdalleen sunnuntaiaamuna klo 8.40. (Sopivasti ennen kuin lähdette kirkkoon kuulemaan sanaa, voitte kuulla minua!)

Jos nyt ette jaksa vaivautua edes minun takiani lämpimistä sängyistänne ylös noin aikaisin, ohjelman voi käydä kuuntelemassa myös sen webbisivuilla ensi viikon aikana.

« When will I, will I be famous? | Blog | Now you see me, now you don't »

Kommentit - Comments

Hih, satuin kuulemaan haastattelun mutten hieman outojen hakuohjeiden takia löytänyt heti perille, mutta nyt olen täällä. Todellakin, ihanaa että "huriskoja" on muitakin! Itselläni Korsnäsin paita valmistui opiskeluaikana (noin 2,5 vuotta se kyllä otti..)

Minä kuulin jutun tällä viikolla meidän paikallisradiosta (Radio Savo) ja se oli mielenkiintoista. Käyn lukemassa blogiasi aika usein, joten tuntui ihan hauskalle vaihteeksi kuunnella sinua!

Jaana, Satu sekä Jari ja Tanja: kiitos! Mukavaa, että jutusta tuli hyvä. (Tanja, kiitos, että vinkkasit toimittajalle!)

Hei,
Satuin kuulemaan haastattelusi 27.9. iltapäivällä autoa ajaessani. Oli minulle aivan uutta, että neulominen on nykyään niin suosittua ja jopa nettikeskeistä. Onnea jatkossakin mukavalle harratukselle!

Olin ylhäällä silloin kun ohjelma radiosta tuli ja siksi osasinki hakea nää sivut, Mielenkiintoset sivut,näin neulefriikille terv Satu

Olin hereillä mökillä (kiitos aamuvirkun koiran) nautin auringonpaisteesta ja katoavasta usvasta, täysin tyynestä merenpinnasta. Aamun teki vielä paremmaksi haastattelusi (jota en tiennyt odottaa!) ja tietoisuus siitä että meitä neulomiseen "hurahtaneita" on muitakin!
Ja se korsnäsinpaita kannattaa ehdottomasti aloittaa, minulla puuttuu enää (vielä?) hihat ja hartiat (takaosa).

Hieno juttu!

Meilläkin ollaan hereillä kyllä, mutta en tiedä löytyykö taloudesta yhtään toimivaa radiota. ;) Voi olla että joutuu kuuntelemaan netistä. :D

Mä kyllä herään - isompi ongelma on löytää radiosta se Radio Suomi...

Wau! Pitääpä viritellä taajuudet kohdalleen..

Pitääpä sitten kuunnella se sieltä sivuilta, en mä _ihan_ noin aikaisin oo herännyt ;)