25.05.2005 | 16:00

Terveisiä Punaiselta pupulta

Punainen pupu tervehtii kaikkia ystäviään ja pupukollegoitaan: "Minusta tuli Oulu-planeetan pupujen mestari, koska Oulu-planeetan alkuperäispupukansa on vuosituhansien saatossa unohtanut harjoittaa ruumiinkuntoaan sekä myös Voimaa.

Kuten kuvasta näkyy, Oulu-planeetan puput ovat evoluutioituneet fyysisesti varsin sohvaperunamaiseen olomuotoon, joten Voima ohjasi minut heidän pelastuksekseen aivan viime tingassa ennen heidän harhautumistaan Anakinin tavoin.

PS. Yöksi kuitenkin haluan omien mestarieni Adan ja Adan äidin viereen."

Nämä terveiset välitti työkaverini Katja.

« Greetings from The Red Bunny | Blog | Memes strike again »

Kommentit - Comments

Anna: Hehee, tuo oli hauska!

Stash wars
http://knottygirls.com/jenlablog/index.php?p=300
"We are in the middle of a battle. A battle that has been fought for who knows how long, and will continue to be fought until the rebel forces triumph or are crushed by wool."

Jatkot sitten meillä, kun meillä on Crusader. Ja oikeastaan etkotkin, kun meillä on myös B5-leffat.

Tää Puputarina on kiva! Toivottavasti saadaan vielä joskus jatkoakin. Mäkin haluan "Katsotaan scifiä ja neulotaan" -kerhoon! Tosin täällä päin maata taidan saada pitää kerhoani ihan yksin...

Meillois kans B5-kaudet, vitosta ei olla vielä katsottu! Ja Star Trek -leffat ja Taisteluplaneetta Galactica ja Star Wars IV-VI... No okei, tää oli aika surkea yritys, mutta jostakin on aloitettava.

Jos pidetään "osta scifiä, älä lankaa" -proggis seuraavaksi, kun laihisprojekti loppuu ja ihmisten lankahyllyt on taas täysiä?

Kristel, sit alotetaan teiltä. :) Tai ainakin teidän dvd-kokoelmasta... Meillä on viime aikoina lasten dvdt ollut enempi ostoslistalla. Plääh.

Ja pakko tunnustaa, mua vaivaa sama kun Marjutia, vaivaa vaivaa vaivaa...

Hei, kannatetaan tuollaista kerhoa. Mistä aloitetaan? Meillois kaikki B5-kaudet. ;)

Stricker: juu, ehkä pitäisi perustaa jonkinlainen "katso scifiä ja neulo" -kerho... :-)

Joku: vastahan mä ostin lankaa viime torstaina Vilmiinan villapuodista pupuilun ohella ja edellinen satsi tuli juuri sitä ennen eBaylta ja viikonloppuna neuloin, öh, neljä pupua ja kissanlelun ja sitä ennen Sophien... Pitää kyllä myöntää, että on mulla jonkinlainen välivaihe, kun en oikein osaa aloittaa kesäneuleita. Jos ensin väsäisi Ullan valmiiksi ja sitten aloittaisi paidan...?

Etkös sä enää neulo mitään? Tai osta lankaa? Tai mitään? Kun pelkäksi pupuiluksi on tämä mennyt. :D
Monella blogailijallakin on nyt joku ihmeen bloggaus tauko tai jotain.

Voi kun oli hauska lukea Pupun seikkailuista, vedet silmissä luin ja hötkyin :-). Oli todellakin ajankohtainen postaus ja aihe minullekin mieluinen, tosin meillä odotellaan kiltisti elokuvasta DVD-version tuloa ja katsotaan siihen saakka vaikka Voyagerin viimeistä kautta DVD:ltä.

Neulojissa tuntuu muuten olevan yllättävän paljon scifi-henkisiä, hmm, mitenköhän nuo molemmat lajit saa laitettua yhteen ... toisaalta kyllähän se neulominenkin on välillä tajunnan ylittävää ja vieraissakin galakseissa varmaan liikutaan. Ja UFOja ainakin liikkuu ahkerasti :-).