27.04.2005 | 12:21

Haastattelussa Marjut

Villapallon haastattelussa Marjut:

1. Paljonko sinulla on lankaa tällä hetkellä? (anna edes joku arvio jos et ole pitkään aikaan laskenut)

Kun yli vuosi sitten laskin langat, niitä oli muistaakseni siinä 20 kg eivätkä ne taatusti ole siitä vähentyneet. Olen nyt töissä enkä pääse tarkistamaan tilannetta, joten vastaan ympäripyöreästi "ainakin 25 kg".

2. Mistä langasta et missään tapauksessa neuloisi mitään = inhokkilankasi?

Mikä tahansa halpa, natiseva, talvella kylmä ja kesällä hiostava, pesussa venähtävä ja nyppyyntyvä akryylilanka. Yhdenkään nimeä en osaa tähän hätään sanoa! Tällä hetkellä myöskään Lana Grossan Velvet ei herätä kovin positiivisia tunteita: se katkeilee, kiertyy itsensä ympärille ja on hyvin liukasta, joten silmukoiden pudottaminen on aivan liian ikävää.

3. Kuka on neulesuunnittelijaidolisi? (vain yksi!)

Täytyy myöntää, että mulla ei ole varsinaista idolia. Monien suunnittelijoiden työstä pidän, mutta en osaa nostaa ketään muiden yläpuolelle.

4. Mitä ehdottomasti haluat vielä elämässäsi tehdä, jotain sellaista jota et ole vielä kokeillut?

Pitääkö tän liittyä neulomiseen? Jos ei, niin kuumailmapallolento voisi olla hauska - tai sitten voisin kasvattaa lampaita Skotlannissa tai matkustaa Islantiin...

5. Ulkomaisten neuleblogien kyselyistä mallia ottaen: Miten sinä ja Jussi tapasitte ensi kerran?

Tätähän ei ole kerrottu tarkalleen edes sukulaisille! Jotkut tämän tietävät tarkemmin, mutta tässä riittäköön yhteisen kiinnostuksen kohteet: netti ja sci-fi. (Tuliko tuo yllätyksenä kenellekään?)

Sitten meemi kiertoon: haluatko tulla haastatelluksi? Jätä viesti kommentteihin, niin keksin sinulle kysymyksiä!

« Interviewing me | Blog | Täältä pesee (ja linkoaa) »

Kommentit - Comments

Mä aina luulin, että on maailman tylsintä kertoa, että ollaan tavattu ihan vaan ravintolassa (tai no... juottolassa ehkä paremminkin), mutta sehän onkin tosiaan nykyaikana jo aika eksoottista!

Ja me tavattiin kodinkoneliikkeessä. Sekös vasta outoa onkin!

Heeeeeeeh, no sit me ollaan A:n kanssa urbaani legenda. Aika hyvin, urbaanilegendalla on jo 2 lastakin. *reps*

Höh. Mekin tavattiin netissä. Ja sitä aina luulee olevansa nii-iiin ainutkertanen....

Sanni: juu, meitä taitaa olla täällä paljon...

Kristel: mä olen kuullut legendoja kummallisista tapauksista, jotka ovat tavanneet miehensä esim. kirjeenvaihtopalstojen tai senssipuhelinlinjojen kautta tai jopa - äääk! - ravintolassa tai muuten vain IRL esim. opiskelujen, työn, yhteisen harrastuksen tai tuttujen ansiosta. Mitä se sellainen meininki on? Kai se on vain urbaani legenda? ;)

Kiva haastattelu! Mun Isovanhemmat on kaikki Karjalasta myös, Jääskestä. Karjala tyttöihä tääl tuntuu olevan usseempikkii ;)

Eiks kaikki tapaa miehensä netissä? (Ekaan poikaystävään en tutustunut irkissä kun en vielä silloin irkannut, mutta sen jälkeen... ;))

Oooooh!! Minä-minä-minä!! Rakastan meemejä, silloin ei tarvitse keksiä mistä bloggaisi sillä kertaa! Ja varsinkin silloin kun ei ole ollut mitään piit-kään aikaan mitään, mistä kirjoittaa...

Me juhlistettiin 5-vuotishääpäivää muutama vuosi sitten kuumailmapallolennolla, ja jopa minä korkeanpaikankammoisena nautin siitä !

Yes, lentäminen kuumailmapallolla ON kivaa, oikeasti sieltä näkee kaikki palloa pällistelevät ihmiset vallan mainiosti!!