28.03.2005 | 14:58

Myöhästyneet terveiset Sukholmasta

Olen tainnut unohtaa mainita, että Jussin sukat ovat valmiit! Itse asiassa en neulonut toista sukkaa Suk... eikun Tukholman-matkalla, joten pahoitteluni hieman harhaanjohtavasta otsikosta. Ensimmäisen sukan sain kyllä valmiiksi matkan aikana.

Lanka oli ONline Supersocke 100 Sierra-effekt, vihreäsävyinen sellainen.

Neuloin sukat 3 mm puikoilla, 16 s/puikko. Lanka riitti hyvin: 100 g kerästä sai hyvin kaksi... öh... mikähän Jussin kengännumero taas on? 43-45 numeron jalkaan sopivaa sukkaa ja jonkin verran jäi ylikin. Ohje oli vanha kunnon "äiti, kuinka tehdään sukat" -ohje, vahvistettu peruskantapää ja nauhakavennukset kärjessä.

Iloinen yllätys oli myös se, että langan raidat sopivat hyvin yhteen molemmissa sukissa eikä toisen sukan kärkeen tullut ärsyttävää eriväristä länttiä niinkuin joistakin itseraidoittuvista langoista, kun vielä yksi raita päättää alkaa himpun verran liian aikaisin.

« Belated greetings from Sockholm | Blog | Greetings from Riga! »

Kommentit - Comments

Jassåå, täällä vaan esitellään sukkalankaa. Mun kiusaksi maybe? :) Koitan vastustaa.

Meidän kassa on väliaikaisesti myös vähänlainen, kun maksoin pari päivää sitten matkasta loppuosan. My Good, vähän yli 1600€. :O

Hei vähänkö mukava pääsiäisylläri, kun täällä olikin tapahtunut uutta! Mä vaan flegmaattisena naputtelen tätä kojetta, blogirinki kierretty jo ties kuin moneen kertaan :D Varmaan vois vähän vaik neuloo välil...