23.10.2011 | 14:42

Toshklubi - Tosh yarn club

Toivottavasti kaikki ovat jo saaneet TitiTyyn Tosh-klubin langat, etten spoilaa.
I hope everyone has already got the Tosh club yarns from Titityy so I won't spoil anything.

toshklubi.jpg

Klubin langat saapuivat kahdessa osassa, ensimmäisenä Tosh Vintage, väri Hollyhock. Tykkään. Pitäisi vain keksiä, mitä saa tehtyä n. 180 m merinolankaa... Pienen huivin?

There were two deliveries, first was Tosh Vintage in the colourway Hollyhock. Me likey. Now I just would have to figure out what to knt of approximately 180 metres of merino wool. A small scarf maybe?

Toisessa lähetyksessä tuli kaksi vyyhtiä: Tosh Lacea, väri Glazed Pecan ja Tosh Merino Lightia, väri varta vasten Tosh-klubia varten värjätty mustan ja vihreän sekoitus.

Then I got two skeins: Tosh Lace in the colourway Glazed Pecan and Tosh Merino Light in a custom black and green colourway for the Tosh club.

Glazed Pecan on mielenkiintoinen rusertavankellertävä väri ja siitä tuli itse asiassa mieleen aiemman sukkaklubin Shibui Knitsin lanka, tosin se oli Dijon-sinappia ja tuo taas on pekaanipähkinää (ja kohta tulee nälkä!), mutta mieli tekisi kyllä mallailla lankoja vierekkäin ja katsoa, kuinka ne sopivat yhteen (jos vain saisin aikaiseksi). Tykkään kyllä.

Glazed Pecan is an interesting brownish-yellow colour and it actually reminds me of a Shibui Knits sock yarn from a previous yarn club though that was Dijon mustard and this is pecan nuts (and I'm becoming hungry!). I'd like to compare the yarns and see how they match (if only I could get that done). I like it anyway.

Custom-värikin on jännä. Jos nyt unohdetaan suhteeni vihreään, niin värjäys on mielenkiintoinen, mustan keskeltä ikään kuin välähtee vihreää. Oi, jos värinä olisikin vaikka magentaa...

The custom colour is also interesting. If I forget my feelings about the green colour, I have to admit that the dye job is great, like flashes of green among the black. If only the colour was, for example, magenta...

Lopuksi vielä kiitos kaikille myötätunnosta ja kannustavista kommenteista! Toisaalta on helpottavaa tietää, että väsymykseen on ratkaisu ja että tämän kanssa voi elää hyvinkin helposti, toisaalta on vaikeaa myöntää itselleen olevansa sairas koko loppuelämänsä.

« Tähän mennessä tapahtunut - The story so far | Blog | Parempaa kuin tyroksiini - Better than Thyroxine »

Kommentit - Comments

Hypotyreoosi on meillä yleinen juttu, myös minulla ollut jo vuosikausia siihen korvaushoito, en edes pidä sitä mitenkään sairautena, sehän ei rajoita elämää mitenkään kunhan muistaa ottaa tabletin aamuisin. Sen kanssa on sentään helppoa elää, asiat voisivat olla pahemminkin, kunhan tabut vaikuttavat niin elämäkin taas voittaa, hiustenlähtö helpottaa ja väsymys katoaa, tuntuu että päivätkin kirkastuvat. Tsemppiä sinulle ja mukavaa lokakuun loppua!

Ymmärrän tosi hyvin miten vaikea on sopeutua sairauteen, se on henkisesti iso juttu. Ajan kanssa asian kanssa pääsee sinuksi ja kilppariongelmathan on tosi yleisiä ja kuitenkin lääkkeillä kuntoon hoidettavia juttuja yleensä ainakin. Mutta työstämään sitä asiaa joutuu kyllä. Mulla on siis itselläni myös perussairaus, johon syön loppuelämäni lääkkeitä, joten kokemuksesta puhun.