19.09.2008 | 09:36

Maailma vs. Marjut - The world vs. Marjut

Maailma vs. Marjut -taistelussa käydään tiukkaa vääntöä.

Viikonloppuna iski kuume ja flunssa yritti tulla, mutta ei kuitenkaan ja tämä viikko on mennyt sujuvasti puolitajuissaan räpiköiden. - Sairaslomapäivän voi käyttää hyvin siihen, että töllöttää Star Trek Voyageria digiboksilta.

Suoriuduin eilen urheasti Rakkautta ja anarkiaa -festareiden avajaisnäytökseen ja olin hämmentynyt, kun keltaisen lehdistön ennakkotiedoista poiketen Brad Pitt ei karauttanutkaan paikalle valkealla ratsullaan ja hakenut mua pois. Sangen outoa ja kummallista oli se. - Kaikesta huolimatta Burn after Reading oli varsin hauska ja viihdyttävä.

Eilen myös näin vasemmanpuoleisimman takin, se oli menossa ratikkaan Lasipalatsin edessä. - Sokoksella oli jo aiemmin keväällä bongaamani RIL'sin silkkinen pitkä siniharmaa mekko puoleen hintaan. Ostin pois. Alerekin kaikki kolme mekkoa olivat mun kokoani (!) ja kaiken lisäksi oikeasti mun kokoani eivätkä sitä (pienempää) kokoa, jota luulen olevani.

Tilasin tavaraa USA:sta ja se jäi tulliin. - Tulliposti on kätevästi Helsingin keskustassa ja tullimaksu jäi kokonaiset 13 senttiä rajan alle, joten sitä ei peritty. ALV:in pulitin silti, mutta 18 euroa ei ole paha summa.

Ettei tämä menisi ihan marinaksi, niin katsokaa, suloinen kissa ja ihkulankaa! (Hämäyksen vuoksi Takku ja jo pitkän aikaa sitten hankittu ShibuiKnitsin sukkalanka.)

The world vs. Marjut battle is raging on.

I had fever on the weekend and I'm on the verge of getting a flu. This week I've been half-concious and just tottered forward. - However, a sick day is well spent watching Star Trek Voyager.

I managed bravely to get to see the opening film of the Helsinki International Film Festival yesterday and I was very confused when despite the yellow press, Brad Pitt did not arrive on his white horse to take me away. How very strange. - Despite all that Burn after Reading was very funny and entertaining.

Yesterday I also saw the leftmost coat as it rose to a tram. - I found a slate blue silk dress I had noticed earlier on the spring at half the price. I bought it. All the three dresses on sale were my size, that is, my real size and not the (smaller) size I want to believe I am.

I ordered some things from the USA and had to pick them up from the customs. - The customs office is conveniently in the very centre of Helsinki and I did not have to pay the customs duty as the amount was 13 cents below the limit. I had to pay VAT, though, but 18 euros is not bad.

In the picture Takku and ShibuiKnits sock yarn - that is, a cute cat and lovely sock yarn ordered quite some time ago to distract you.

« Bambuista takkia - Bambooish cardi | Blog | Hupsista - Oops »

Kommentit - Comments

Säikähdin ensin, kun en muistanut ottaneeni meidän Elsasta tuollaista kuvaa:DD Takulla on siis kaksoissisko Ylöjärvellä...

Tsemppiä sulle ja tehvehtymistä! Flunssa tuntuu tänä syksynä olevat tavallista sitkeämpää laatua!
Haluan kiittää sinua näiden sivujesi tietosisällöstä; olen löytänyt sieltä monta tosi hyvää neuleniksiä. Nyt löysin taulukkosi langanmenekistä. Nykyisin kun tulee tilattua netin kautta lankoja maailmalta, on tosi vaikeaa miettiä tilausmääriä. Tuosta taulukosta on suuri apu. Keskustelimme aiheesta Novitan Neulomossa, eikä kellään tuntunut olevan ideaa. Nyt vasta myöhemmin löysin avun sivuiltasi!

Awww.. niin suloinen Takku.