06.05.2008 | 22:30

Elämää reunalla - Livin' on the Edge

Tonava-joki on eri lähteiden mukaan noin 2800-2900 km pitkä. Niin on tämän huivin reunuskin. Uuteen vuoteen on enää reilut seitsemän kuukautta aikaa.

According to different sources, the river Danube is approximately 2800-2900 kilometres long. So is the edging of the scarf. There's only a little over seven months left until New Year.

PS. Kiitos Blogilistan päivitysten, tämä blogi on kuulunut mm. kanaville "ulkosuomalaiset" ja "paikallisuus". Julistan siis Suur-Leppävaaran itsenäiseksi valtioksi! Seuraavaksi valloitamme Mäkkylän! Vapise, Vallikallio! Luovuta, Lintuvaara! Teillä ei ole mahdollisuuksia, onhan itse Maisterikin muuttanut jo askeleen verran lähemmäs tulevaa neule- ja veroparatiisia.

« Huivin reuna, toinen otto - Scarf edging, take two | Blog | Seinällä - On the wall »

Kommentit - Comments

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen

Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

Toinen (vai kolmas?) kohtapuoliin Suur-Leppävaaralainen ilmoittautuu mukaan vapaavaltioprojektiin! Vaadimme lankakauppaa Selloon ja autottomuutta, että kaikki kissat saavat vapaana ulkoilla.

Juu ja minulla oli ensin ilmailuun liittyviä blogi ja sitten tyyliblogi... juupa juu.

Pitäisiköhän kuvata ne uudet kesäkengät?

Meninpä sitten tarkistamaan omat kanavani, huumoria ja ajanvietettä löytyi. Oli muuten jännä huomata, että blogini avainsanoja olivat mm. historia, ilmailu ja decoupage. Joita en kyllä ole varmaan koskaan maininnut... Mihinhän kategoriaan seuraavaksi blogini lykätään?

Reunus muuten näyttää hyvältä, kyllä tuolla huivilla kelpaa Tonava kaunoista kuunnella.

Eläköön, itsenäinen Suur-Leppävaara. Seuraavaksi Sellon piiritys: puikot tanaan, sisko!