11.09.2006 | 19:18

Muahuvitaenäämikään

Olen neulonut tätä paitaa jo pienen ikuisuuden (tai no, kuukauden verran) enkä vieläkään tiedä, pidänkö siitä vai en.

Kyseessähän on ihan perusraglan, ei mitään kommervenkkejä. Ajattelin neuloa hupun, mutta koska huomasin hukanneeni jonnekin kaksi silmukkaa etukappaleista ja vielä eri kohdista etukappaleita, päätin luovuttaa ja päätellä silmukat sen sijaan, että olisin metsästänyt virheet ja korjannut ne.

Neuloin paidan 8 mm puikoilla ja siihen kului noin 800 g ONline Linie 87 Street -nauhalankaa. Lanka on puuvillasekoitetta ja oikein miellyttävä tuttavuus, sen suhteen en voi valittaa. Aloin vain epäillä väriyhdistelmää ja paidan mallia ja vähän kaikkea.

Mutta eihän sitä koskaan tiedä, tästä voi vaikka tulla uusi lempipaitani. "En mä oikein tiedä" -neuleista on usein tullut suosikkejani, kun taas "tää on ihq" -neuleet ovat jääneet kaappiin pölyttymään.

PS. Säädän. Pahoittelen mahdollisesti oudon näköistä sivustoa.

« Not in the mood | Blog | Fame! »

Kommentit - Comments

Täh? Minä kirjoitin vain avun jutusta....

Kiva juttu avussa.

Kiva juttu avussa.

Hyvä ettet neulonut huppua. Et pääsis Irlannissa apteekkiin ;-) Kuvia tulossa blogiin, mutta latailu näköjään kestää ja kestää.

Ihan on kivannäköinen paita! Eiköhän siitä käyttöpaita tuu, jos on kiva päällä. Ei kai tuollaisia peruspaitoja voi olla liikaa? ;)

Ja kyllä, oikein näit, ei huppua. :)

Ja nyt vasta onnistuin kohdistamaan sen haukankatseen kunnolla tekstiin... ;)

Kiva paita! Mulla on jostain syystä yleensä itsellä epäilyksiä kaikenlaisia nauha- ja tikapuulankoja kohtaan, mutta tuo näytti neulepintanakin ihan kivalta siellä torstain neuletapaamisessa. :)

Päädyitkö siis kuitenkin huputtomaan malliin, vai onko haukankatseeni väärässä? (Ai miten niin silmät ristissä?)