« Kebableipä | DI:n koekeittiö | Kauhukokki käväisi Suomessa »

lokakuu 26, 2007

I want a schnauser with my Wienerschnitzel

Pitkästä aikaa tuli käytyä Lidlissä ruokaostoksilla. Mini Salami oli uusi tuttavuus ja aika onneton esitys. Kannattaa lämmittää pikaisesti mikrossa, että saa makkaraan edes jotain makua. Kylmänä lähes mauton, näitä ei todellakaan napsita oluen kera. Yrttimaustetta mainostetaan salaattikastikkeiden maustamiseen, mutta se sopii paljon paremmin jauhelihan ja muiden liharuokien mausteeksi.

OMG pekoniin käärittyä juustomakkaraa, suorastaan imeytyy verisuonien seinämiin. No ei tämä niin rasvaista ole kuin voisi kuvitella, lähinnä suolaista. Parempaa ehkä grillattuna kuin uunissa valmistettuna.

Tässä paketissa on kääreen mukaan Leivonnaiset .llä 20% hasselpähkinät. Ilmeisesti konesuomentaja on ollut asialla. Kuivahkoa ja tuhtia syötävää, mutta pähkinäpäällyste oli ihan hyvän makuista. Sanoisin, että kannattaa syödä kahvin kera ja varoa oravia, jotka varmasti sekoavat tämän pähkinäkeskittymän tuoksusta.

Lisää Lidlin ruoista sitä mukaa kun niitä syödään. Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä Kirjamessuille ja Viini, ruoka & hyvä elämä -tapahtumaan. Samalla lipulla pääsee molempiin.

Lähettänyt – Sent by Jussi |