« Wien | Memoria volatilis | Maapallon ilmastohistoria vuoden tiedekirja »

tammikuu 04, 2009

50 faktaa minusta (11-20)

Lista jatkuu.

11. En ole nähnyt UFOa, kummitusta tai enkeliä enkä ole muutenkaan kokenut mitään yliluonnollista. En myöskään usko horoskooppeihin enkä ennustuksiin.

12. Pidin nuorempana Alistair MacLeanin kirjoista, erityisesti niistä, jotka sijoittuivat merelle (esim. Saattue Murmanskiin). Luin paljon myös muita meriseikkailuja, mutta olen siltikin maakrapu.

13. Minulla on ollut elämäni aikana kaksi koiraa ja yli kymmenen kissaa.

14. En erityisemmin pidä sienistä, erityisinhokkini ovat purkkiherkkusienet. Tuoreet herkkusienet ovat poikkeus, samoin kuin metsästäjänleike.

15. Horoskooppimerkkini on rapu.

16. Olen allerginen keltaiselle kiiville, mutta en vihreälle kiiville.

17. Lukiossa ollessani mieliaineeni oli fysiikka ja harkitsin ryhtymistä fyysikoksi. Sitten fysiikanopettajani sanoi, että minusta tulisi hyvä keskitason fyysikko. Ilmeisesti se oli tarkoitettu jonkinlaiseksi kehuksi, mutta kuka haluaa opiskella vuosikausia tullakseen keskinkertaiseksi? Päädyin lopulta IT-alalle.

18. Ensimmäinen ostamani LP-levy oli ZZ Topin Afterburner. Suurin syy ostokseeni taisi kyllä olla kannessa ollut avaruussukkulan ja hot rodin yhdistelmä (olin 11-vuotias), mutta tykästyin itse musiikkiinkin. Fanitin ZZ Topia Recycler-levyyn asti, bändin sen jälkeiset tuotokset eivät ole vakuuttaneet.

19. Kun vuokrasin The Fifth Element -elokuvan ensi kertaa, katsoin sen saman tien kolme kertaa putkeen. Koska se oli niin hyvä. SciFissä ei nykyisin ole enää huumoria, ainoastaan synkistelyä (ja toisinaan Keanu Reeves).

20. Autoni on Honda Civic ja sen takaikkunassa on Kiroileva siili -tarra.

Bookmark and Share

Lähettänyt – Sent by Jussi |
(0) kommenttia - comments

Kommentoi - Post a comment

Jos et ole kommentoinut aikaisemmin, kommenttisi ilmestyy vasta kun se on hyväksytty.