« Kirjoituskilpailuja | Memoria volatilis | Kuningas Salomon kaivokset »

lokakuu 25, 2008

Kirjamessujen satoa

Kirjamessuilta tuli taas ostettua muutama kirja. Kirjapinon korkeus jäi kuitenkin alle puolen metrin. Tällä kertaa saalis oli aika historiapainotteinen. Antikvaarisella puolella suurin osa kirjoista oli joko dekkareita tai II maailmansotaa käsitteleviä kirjoja. Yritin etsiä Mirkka Lappalaisen kirjaa Suku, valta, suurvalta, mutta historiateosten tarjonta vaikutti aika laihalta. II maailmansodan lisäksi tarjolla oli lähinnä paikallishistoriasta kertovia kirjoja. Myös Ken Follettin Taivaan pilarit oli hakusessa, mutta hintapyynnöt olivat antikvaarisella puolella sitä luokkaa, että samalla rahalla saa jo kirjan uuden painoksen.

Uusien kirjojen puolelta ostin Jukka M. Heikkilän uuden Germania-kirjan. Sain siihen myös kirjailijan nimmarin. Kirjoitan Germaniasta enemmän kun saan sen luettua.

Philip Pullmanin Universumien tomu -sarjasta olisi saanut osat 2 &3 pokkareina hintaan 3e kappale, mutta koska ensimmäistä osaa ei löytynyt, jätin ostamatta. Hurjimmassa alennuksessa oli islantilaisia novelleja sisältävä Meren neitoja ja meren miehiä, jonka sai eurolla. Normaalihinta 10e. SciFi-osasto oli piilotettu portaiden ja naulakon taakse, enkä ehtinyt sinne lainkaan. Osasyyllinen olivat Viini, ruoka & hyvä elämä -messut, jonne menimme kirjamessujen suurimman osaston koluttuamme. Bongasin kyllä Boris Hurtan Athos-keskustelusta.

Bookmark and Share

Lähettänyt – Sent by Jussi |
(0) kommenttia - comments

Kommentoi - Post a comment

Jos et ole kommentoinut aikaisemmin, kommenttisi ilmestyy vasta kun se on hyväksytty.