« Hautalöytö Kreikassa | Memoria volatilis | Roomalaisia freskoja »

maaliskuu 09, 2008

Kilpailu!

Minut suostuteltiin taas kerran kirjoittamaan tarina neulelehti Ullaan. Kristel halusi nimenomaan avaruuslaaman ja neulojien painostusryhmä oli samaa mieltä. No, kirjoitin tarinan ja ujutin mukaan muutaman viittauksen erinäisiin SciFi-aiheisiin elokuviin, kirjoihin ja ties mihin. Loppujen lopuksi viitteitä tuli niin paljon, että päätin pistää pystyyn kilpailun. Se, joka löytää eniten tarinaan ujuttamiani SciFi-viittauksia ja kertoo mistä elokuvasta/kirjasta/jostain muusta viittaukset ovat peräisin, saa omakseen CMX:n Talvikuningas-levyn normaalipainoksen (tähdennän vielä että kyseessä ei ole erikoispainos). Mikäli useampi henkilö lähettää yhtä pitkän listan, voittaja arvotaan heidän keskuudestaan. Omaa listaansa ei kannata laittaa vastaukseksi tähän merkintään, jos ei halua antaa muille tasoitusta. Sen sijaan vastaus kannattaa lähettää osoitteeseen jussi[ät]katajala.net. Vastausaikaa on viikko eli 16.3. klo 23:59 asti. Sen jälkeen on turha lähettää vastauksia. Valittaa ei kannata, koska avaruudessa kukaan ei kuule huutoasi. Yritän myös keksiä jotain yllätyspalkintoja.

Ai niin, se avaruuslaamajuttu löytyy täältä.

Bookmark and Share

Lähettänyt – Sent by Jussi |
(2) kommenttia - comments

Kommentit

Hauska kilpailu =D. Varsinkin tälle, joka on aina osallistumassa kaikkeen muttei ole sci-fi-harrastaja sitten alkuunkaan.

Linnunradan käsikirja liftareille on tullut puoliksi luettua, ja kuvittelin tuon alun perusteella että siitä tulee jotain mieleen.

Telakoitumisesta tuli mieleen Star Trek.

Jostain kohtaa..mitä en enää muista, tuli mieleen Star Wars..en nyt siitäkään oo aivan varma, koska oon nähny kaikki osat yhden kerran ja yhden viikonlopun aikana että ihan kauheena ei jääny mieleen.

Lopusta tuli mieleen Spede Pasanen vaikka se taiski läimiä otsaansa aina oikeella kädellä =D.

(onpahan osallistuttu ;))

Nauruhermoja kutkuttavaa...
1. Asterion - Hyperion (nimet vain muistuttavat toisiaan)
2. Marvin - Linnunradan käsikirja liftareille
3. woolong - Cowboy Bebop (nähnyt vain kerran kaverin kaverin luona, jäi mieleen, kun woolongeista tuli mieleen wookiet)
4. Keisari Pirk - Starwreck
5. Rygel - Farscape (ikävä on...)
6. Cylon - Galactica (lapsuus tulee mieleen)
7. Jones - Indiana Jones (ok, ei scifiä, mutta tämän sankarin mukaan on nimetty toinen kissanikin!)
8. Kyborgi - kävisikö vaikka Robocop?
9. Arrakis - Dyyni (upea!)

Ja kaverin kommentin mukaan Olympos Mons on joku bändi, mutta minä en tiedä siitä mitään.

Kommentoi - Post a comment

Jos et ole kommentoinut aikaisemmin, kommenttisi ilmestyy vasta kun se on hyväksytty.