« Ruotsalainen näkökulma sisällissotaan | Memoria volatilis | Pysäköintihallin perustuksista löytyi keskiaikainen kellari »

tammikuu 29, 2008

Kymmenen

Minut haastettiin "Kymmenen parasta blogia" -meemiin. Melko vaikea urakka, koska seuraan enemmän tai vähemmän aktiivisesti lähes 100 blogia. Tässä nyt kuitenkin 10 blogia, joita tulee seurattua aktiivisimmin tai jotka ovat muuten mielenkiintoisia.

Ankkalapio - tylsä elämäni sarjakuvina - Salla aikoo tehdä sarjakuvamerkinnän joka päivästä, jonka elää.

Carnegear - Steampunk-blogi, taitaa olla ainoa laatuaan suomen kielellä.

Domus Perkele - Tean sarjisblogi - Tea Tauriaisen sarjisblogi. Ihana alitajunta -blogiakin olen seurannut, mutta lasketaan nämä nyt yhdeksi blogiksi.

Jäniksenselkäläisen Kirjallisuuden Seura - Pasi Jääskeläisen blogi, jossa puhutaan kirjoittamisesta sekä välillä myös Buffysta.

Kissakuvahaaste - Caturday! Post some f&%¤ing cats!

taivasalla.net - Kauniita kuvia Helsingistä.

Pulpetti - Juri Nummelinin blogi, joka käsittelee pulp-lehtiä, kirjoittamista ynnä muuta. Blogin pitäjä julkaisee Isku- ja Seikkailukertomuksia-lehtiä.

Tarinamaanantai - Olisi ihan kiva, jos itsekin saisin aikaiseksi osallistua näihin haasteisiin. Pari kertaa olen osallistunutkin, mutta viime aikoina en ole ehtinyt. Seliseli, olen vaan laiska.

Tekno-Kekon mielekäs maailmanhistoria - Omituisuuksia ja anekdootteja historian lehdiltä.

Tiedeuutiset - Niin, kuten nimestä voi päätellä, blogissa on tieteeseen liittyviä uutisia.

Siinä oli kymmenen blogia. Loput blogien parhaimmistosta löytyvät tuolta oikeasta reunasta. Haasteen voi ottaa vastaan kuka tahansa lukija, jolla on oma blogi.

Lopuksi vielä asiaan liittymätön video.

Bookmark and Share

Lähettänyt – Sent by Jussi |
(1) kommenttia - comments

Kommentoi - Post a comment

Jos et ole kommentoinut aikaisemmin, kommenttisi ilmestyy vasta kun se on hyväksytty.