« Yli 78000 suomalaisen käyttäjän salasana murrettu | Memoria volatilis | Vatikaani julkistaa Temppeliherroja koskevia asiakirjoja »

lokakuu 13, 2007

Old skool

Pidin joskus pari vuotta sitten vähän aikaa toista blogia Blogger.comissa, mutta into hyytyi ja blogi kuoli pois. Säästin kuitenkin vanhat kirjoitukset, koska osa jutuista oli etäisesti hauskoja. Nyt löysin tiedoston, jossa kirjoitukset olivat ja ajattelin postata niitä valikoiden uudelleen tähän blogiin. Lähinnä pakinatyylisiä juttuja, jotka ehkä huvittavat vieläkin.

Kissojen kymmenottelu

Tässä MM-kisoja katsellessa tuli mieleen, että millainen olisi kissojen kymmenottelu.

1. Pituushyppy. Kirjahyllyn päälle kiivennyt kissa hyppää television päälle. Siirretään televisiota joka loikan jälkeen hiukan kauemmas kirjahyllystä, kunnes kissa ei enää uskalla hypätä tai kunnes kissa melkein pääsee television päälle, mutta putoaakin television reunalta lattialle raapien televisiota matkallaan alas.

2. Korkeushyppy. Heijastetaan seinälle valoläntti, jota heilutellaan ylös ja alas. Mitataan kuinka korkealle kissa hyppää valoläntin perässä.

3. 1500 metrin nirsoilu. Laitetaan 10 metrin välein ruokakuppeja, joissa on erilaisia ruokia. Mitataan aika, joka menee siihen että kissa käy joka ruokakupilla haistelemassa ruokaa ja jatkaa matkaa syömättä. Syömään ryhtyvä kissa diskataan.

4. 110 metrin estejuoksu. Rata alkaa sohvalta ja jatkuu sohvapöydän ja TV:n ylitse keittiöön. Keittiöstä reitti kulkee tiskipöydän ja ruokapöydän kautta olohuoneeseen ja sieltä makuuhuoneeseen. Sängyn voi ylittää tai alittaa. Kierretään eteisen kenkätelineen ylitse takaisin sohvalle. Jatketaan samalla radalla kunnes 110 metriä tulee täyteen tai kissa kyllästyy.

5. 100 metrin kynsiminen. Otetaan aikaa siitä kun kissa ryhtyy kynsimään sohvaa/sänkyä/nojatuolia/kenkiä siihen kun 100 metrin päästä liikkeelle lähtevä kissanomistaja saa kissan häädettyä tuhotoimestaan. Tyylipisteitä jaetaan siitä, kuinka pitkäksi kissa saa venytettyä itsensä raapimisen aikana.

6. Maratonpörhöily. Hiivitään hiljaa kaikessa rauhassa istuvan kissan taakse ja huudetaan PÖÖ! Mitataan kuinka kauan kissan häntä on pörhössä pelästymisen vuoksi.

7. Vapaapaini. Pureminen, raapiminen, potkiminen ja kaikki muukin on sallittua. Jos ottelua ei saada muuten ratkaistua, se josta lähtee tappelussa enemmän karvaa häviää.

8. Kuoputus. Kissa kuoputtaa hiekkalaatikolla, kunnes kyllästyy tai sen omistajalta menee hermot. Pisteitä annetaan kuopan syvyydestä ja hiekkalaatikon ympärille lentäneen hiekan määrästä.

9. Yöjuoksu. Juostaan sekopäisenä ympäri taloa keskellä yötä mouruten ja tiputellen tavaroita kunnes omistaja laittaa valot päälle ja huutaa: lopeta nyt se saatanan ravaaminen, kello on kaksi yöllä sekopää elukka! Mitä nopeammin huuto saadaan aikaan, sen enemmän pisteitä suorituksesta annetaan.

10. Pakoilu. Tuodaan kantolaatikko asuntoon. Yritetään ottaa kissa kiinni ja laittaa se kantolaatikkoon. Otetaan aikaa kauanko kissa onnistuu pakoilemaan kiinnijäämistä.

Bookmark and Share

Lähettänyt – Sent by Jussi |
(0) kommenttia - comments

Kommentoi - Post a comment

Jos et ole kommentoinut aikaisemmin, kommenttisi ilmestyy vasta kun se on hyväksytty.