« Kirja navigoinnin historiasta | Memoria volatilis | Tietokone tunnistaa hautakivien tekstin »

lokakuu 07, 2007

Blogilistani päivittyi

Tilailin taas joukon uusia blogeja Blogilistalta. Paras tapa mielenkiintoisten blogien löytämiseen näyttää olevan se, että katsoo mihin blogeihin jo tilaamani blogit linkittävät. Putsailin myös pois joitain blogeja, jotka eivät enää innostaneet.

Lyhyt lista siitä, miksi en tilaa jotain blogia tai lopetan tilauksen:

Harva päivitystiheys. Ei nyt joka päivä tarvitse jotain kirjoittaa, mutta kerta viikossa olisi ihan kiva. Yli kuukauteen päivittymätön blogi lähtee yleensä tilauslistalta.

Jos se ei ole Blogilistalla, sitä ei ole olemassa. Joskus löytää mielenkiintoisen blogin jonkin linkin kautta, mutta jos se ei ole Blogilistalla niin ei voi mitään. Seuraan noin sataa blogia, joten en jaksa enää erikseen käydä tarkistamassa onko joku Blogilistan ulkopuolinen blogi päivittynyt.

Tuntematon ihminen kertoo elämästään, perheestään ja/tai kavereistaan. Eikä mistään muusta. Miksi minua pitäisi kiinnostaa?

Bloggaaja vain valittaa, kuinka elämä on niin vaikeaa ja ahdistaa. Ihan kiva, että pahalle ololle löytyy edes jokin purkautumiskanava, mutta harvemmin sitä oikein hakemalla hakee paskaa fiilistä. Ei sellaista jatkuvaa nillitystä jaksa lukea.

Poliitikkoblogit (Jyrki on poikkeus). Yleensä vajoavat koomaan vaalien jälkeen, kunnes poliittikko huomaa, että kappas vaan vaalit on taas tulossa. Jos vaikka taas bloggaisin, se vissiin vetoaa nuoriin? Vaihtoehtoisesti poliitikkoblogit vain ovat niin sairaan tylsiä, ettei niitä jaksa lukea tai ne saavat aikaan pelkotiloja, kun tajuaa että tuokin henkilö on ihan oikeasti päättämässä minun asioistani ja hän on täysin kuun pimeällä puolella.

Haamupäivitykset. Blogilistan mukaan blogi päivittyy vartin välein, oikeasti viimeisin merkintä on kaksi viikkoa vanha. Parin turhan käynnin jälkeen blogi lentää listalta pois.

Bookmark and Share

Lähettänyt – Sent by Jussi |