« Harry Potter ja J.K. Rowlingin paisuva pankkitili | Memoria volatilis | Lapista löytyi ennätysvanha mänty »

elokuu 06, 2007

Ristitulta

Näin tänään liikenteessä Chrysler Crossfire -nimisen urheiluauton. Auto sinänsä oli tavallinen amerikkalainen urheiluauto, mutta sen mallinimi teki säväyksen: Crossfire eli ristituli. Ristitulihan on sitä, kun ammutaan konetuliaseilla niin, että tulilinjat risteävät. Tätä taktiikkaa käytettiin erityisesti I maailmansodassa. En voinut vastustaa ajatusta kehitellä lisää saman tyyppisiä militaristisia mallinimiä autoille, joten tässä niitä on muutama. Haluan sitten provikat, jos joku näistä otetaan oikeasti käyttöön.

Ford Friendly Fire - "Ystävällinen tuli" eli se, kun omat joukot ampuvat vahingossa selkään. Auton ollessa kyseessä mekaanikot tuhoavat koko auton, kun sen vie huoltoon.

Chevrolet Collateral Damage (* - Tällä kun ajaa, niin saattaa jäädä muutama sivullinen jalkoihin, mutta eihän niitä lasketa.

Hummer Napalm - Jos ei luontoa saa muuten tuhottua kokonaan, niin tällä kyllä saa. Polttoaineena napalmi, jotta saadaan maksimoitua kasvihuonekaasujen tuotanto.

Cadillac DMZ (Demilitarized zone) - Tässä autossa ei saa riidellä tai maahantuoja joutuu harjoittamaan rauhaan pakottamista.

Pontiac Guantánamo - Jos ajat tällä Yhdysvaltain rajojen ulkopuolella, sinun ei tarvitse piitata mistään laeista ja asetuksista.

Buick Body Count - Mittaristossa on vakiona laskuri, joka osaa erotella alle jääneet pyöräilijät ja jalankulkijat.

Dodge Search and Destroy - Tällä on hyvä ajella ympäriinsä etsimässä äksöniä.

*) Marjut keksi tämän.

Bookmark and Share

Lähettänyt – Sent by Jussi |
(0) kommenttia - comments

Kommentoi - Post a comment

Jos et ole kommentoinut aikaisemmin, kommenttisi ilmestyy vasta kun se on hyväksytty.