« Mainoskatko | Memoria volatilis | Kissakuvahaaste 29 »

elokuu 02, 2007

Jeesus ja kaverit

Yhdysvalloissa tulee myyntiin Raamattuun pohjautuvia leluja. Leluja valmistaa firma nimeltä BlessedToys.com. Valikoimista löytyy erilaisia Jeesus-nukkeja sekä mm. Nooa, Samson, Mooses, Daavid ja Goljat.Spirit Warriors -sarjan pullistelevat Samsom ja Goljat eivät liiemmin näytä eroavan muista lihaskimppuleluista, joita kaupoista löytyy. Lähinnä tulee mieleen, että vaikka lapsille ostaisikin näitä leluja, niin ei se tarkoita, että he leikkisivät niillä vain soveliaita leikkejä. Mooses-nukke käy vanhasta Obi-Wan Kenobista, kun sille vain laittaa jonkin tikun käteen lasermiekaksi.

Eivätkä nämä nyt ihan oikeaa kuvaa anna Raamatun tapahtumista. Vaikuttavat olevan kovin Vanha testamentti -painotteisia leluja. Kokoelmasta puuttuu Jeesus-nukke, jonka mukana tulee muovinen risti ja roomalainen sotilas keihään kanssa. Entä esimerkiksi Johannes Kastaja ja Herodias tyttärineen? Lasarus? Ilmestyskirjan ratsastajat? Ehkä ne tulevat sitten myöhemmin markkinoille.

[Via]

Bookmark and Share

Lähettänyt – Sent by Jussi |
(1) kommenttia - comments

Kommentit

Jeesus voi lähteä Bratzien kanssa shoppailemaan, Barbien Ken voi ruveta kiusaamaan Goljattia tai Mooseksen tukka voidaan kähärtää ennen kuin se laitetaan päikkäreille =D

Kommentoi - Post a comment

Jos et ole kommentoinut aikaisemmin, kommenttisi ilmestyy vasta kun se on hyväksytty.