« Kuivuus paljasti arkeologisia aarteita Yhdysvalloissa | Memoria volatilis | Peruskoulun päättötodistus »

kesäkuu 06, 2007

Et Vaan Osaa

6346.jpg

Olen jo ties kuinka kauan yrittänyt saada Opera Miniä toimimaan K600i-puhelimessani. Tuloksetta. Opera ei ole saanut verkkoyhteyttä. Ongelman ratkaisemisen helpottamiseksi se on antanut virheviestin Tapahtui virhe. Kiitos vaan, tämähän auttoi.

5118.jpg

Olen tilannut asetukset moneen kertaan operaattorin sivulta, ei auttanut. Olen säätänyt asetukset käsin. Poistin kaikki asetukset ja säädin kaiken uudestaan. Olen ladannut ja uudelleen asentanut Opera Minin kymmenen kertaa. Etsin apua Opera Minin sivuilta, mutta siellä ohjeet olivat vielä kryptisemmät. Opera Mini ei vaan suostunut toimimaan.

3713.jpg

Lopulta luin kännykän ohjekirjan ties kuinka monennen kerran. Viimein huomasin, että Java-sovellusten internet-profiilin pitää olla HTTP-profiili. On paljon ihmisiä, joille edellinen lause on vain jono kirjaimia ilman merkitystä. Minä löysin viimein sen yhden kohdan, joka oli pitkin eri valikoita sekavasti ripotelluissa asetuksissa väärin. Nyt Opera Mini toimii. Kun ajattelen, kuinka kauan tähänkin tuhraantui aikaa, niin mieleen tulee ajatus, että kuinka kukaan tavallinen ihminen saa nämä härvelit toimimaan, kun se on tietotekniikan DI:llekin näin vaikeaa?

Bookmark and Share

Lähettänyt – Sent by Jussi |
(0) kommenttia - comments

Kommentoi - Post a comment

Jos et ole kommentoinut aikaisemmin, kommenttisi ilmestyy vasta kun se on hyväksytty.